Gebakken knoflookchampignons

Gebakken knoflookchampignons

Smulweb imageSmulweb

Dit recept voor gebakken knoflookchampignons is perfect als voor- of bijgerecht. Dit gerecht bewijst dat eenvoud ontzettend smakelijk kan zijn. Serveer de champignons met brood en een goed glas wijn en je bent klaar voor de avond.

15 min bereiden

borrel

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Gebakken knoflookchampignons op tafel.

  1. Snijd de champignons in tweeën of in vieren. Verhit de olijfolie in een koekenpan met dikke bodem, voeg de knoflook toe en fruit hem kort aan, zonder dat deze verkleurt.
  2. Voeg de champignons toe en roerbak ze op hoog vuur tot ze alle olie uit de pan hebben opgenomen. Draai vervolgens het vuur laag en wacht tot het vocht uit de champignons is gelopen.
  3. Draai het vuur dan weer hoog en roerbak de champignons nog 4-5 minuten tot het vocht bijna is verdampt. Voeg wat citroensap toe en breng op smaak. Maak de gebakken knoflookchampignons af met grofgehakte peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Tapas