- 3 el Bieslook
- 75 g Walnoten gepeld, ongezouten
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Pastasalade met gerookte zalm roerei en walnoten op tafel.
- Kook de pasta in een pan met ruim kokend water en wat zout in 10-12 minuten beetgaar.
- Klop de eieren los met melk en zout en peper naar smaak. Verwarm 1 eetlepel (walnoot)olie in een steelpan en schenk het eimengsel erbij. Verwarm het ei al roerende tot het begint te stollen en rul wordt.
- Klop in een slakom het citroensap met 4 eetlepels (walnoot)olie, de mierikswortel en het bieslook tot een dressing.
- Giet de pasta af en schep de pasta direct met het roerei en de helft van de zalm en walnoten door de dressing.
- Verdeel de waterkers of veldsla over vier borden en schep de pastasalade erop. Verdeel de lente-uitjes en de rest van de zalm en walnoten erover.
- Serveer met vers geroosterd brood.