Japanse tofu-groentenroerbak met mihoen

Japanse tofu-groentenroerbak met mihoen

Smulweb imageSmulweb

Met deze Japanse tofu-groentenroerbak met mihoen kan iedereen wel overweg. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roerbak de tofu goudbruin, voeg de ui en wortel toe en vervolgens broccolini en paprika en roerbak nogmaals. Voeg de peultjes toe en als laatste de sauzen met water. Voeg de noedels toe en roerbak 1 minuut en genieten maar!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 125 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Japanse tofu-groentenroerbak met mihoen op tafel.

  1. Bij de verse hokkiennoedels schenk je kokend water over de noedels, laat 1-2 minuten staan, trek los met een vork, giet af en zet apart. Bereid andere noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit 1 el olie in een wok op hoog vuur. Voeg de tofu toe en roerbak 2 minuten, of tot de tofu goudbruin is. Neem uit de wok met een schuimspaan.
  3. Voeg de rest van de olie toe en roerbak de ui en wortel 1-2 minuten tot de ui zacht is. Voeg de broccolini en paprika toe, roerbak 1 minuut. Voeg de peultjes toe en roerbak nog 1 minuut of tot de groenten zacht maar nog steeds knapperig zijn.
  4. Meng de sauzen met 125 ml water en voeg ze toe aan de wok. Doe de tofu terug in de wok, voeg de noedels toe en roerbak 1 minuut tot alles is doorgewarmd.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Mihoen