Pasta met vongole veraci

Pasta met vongole veraci

Smulweb imageSmulweb

Maak kennis met ons nieuw Italiaans recept pasta met vongole veraci. Schelpjes, sjalot, knoflook, eidooier, peterselie en pasta zijn slechts enkele ingrediënten voor deze heerlijke pasta. Het beste van Italië op je bord!

25 min bereiden

voorgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1.5 Vongole

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met vongole veraci op tafel.

  1. Kook de pasta in ruim kokend zout water.
  2. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de sjalot en de knoflook.
  3. Voeg de schelpjes en peterselie toe en roerbak tot de schelpen openstaan.
  4. Haal de pan van het vuur, houd de pan schuin en klop de eidooier door het vocht.
  5. Haal de pasta uit het kookvocht en meng direct door dit vocht.
  6. Houd de pan nu weer recht en verdeel de pasta in een schaal.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta