Miniquiche van garnalen

Miniquiche van garnalen

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke miniquiche van garnalen, gemaakt van zongedroogde tomaten, basilicum, ei, slagroom en garnalen. Eenvoudig te maken en in een mum van tijd klaar. Perfect voor een feestje of zomaar tussendoor!

45 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Basilicum

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Miniquiche van garnalen op tafel.

  1. Vet 4 espressokopjes of kleine ovenschaaltjes in met boter en bekleed ze met de plakjes bladerdeeg.
  2. Klop het ei los en roer de slagroom erdoorheen. Voeg de zongedroogde tomaten, garnalen en het basilicum toe aan het eimengsel. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Vul de kopjes tot net onder de rand
  4. vouw het overhangende deeg met de punten naar elkaar toe.
  5. Zet de kopjes in de oven en bak in 30 minuten gaar op 170 graden C.
  6. Haal de quiches uit de oven.
eet smakelijk