- 150 g Cantharellen
- 4 tl Peterselie gedroogd
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta met cantharellen wittewijnroomsaus en saucijsjes op tafel.
- Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
- Pel en snipper het sjalotje en de knoflook. Maak de cantharellen schoon en snijd de grote exemplaren eventueel wat kleiner. Haal het saucijzenvlees uit het vel en snijd het in stukjes.
- Bak in een droge wok het saucijzenvlees bruin en gaar. Voeg de knoflook en het sjalotje toe en bak deze even mee. Doe dan de cantharellen erbij en bak deze ook een paar minuten al omscheppend mee.
- Blus af met de witte wijn. Laat even inkoken. Voeg dan de crème fraiche toe en breng weer aan de kook tot de saus iets dikker wordt.
- Roer de gare uitgelekte pasta en de peterselie door de saus. Maak op smaak met zout en peper.