Pilaf met perziken

Pilaf met perziken

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke pilaf met perziken is een smakelijke maaltijd vol met smaakvolle kip, ui en perziken. De toevoeging van ketjap en tomatenpuree zorgen voor extra smaak. Perfect om te serveren voor een smakelijk diner.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pilaf met perziken op tafel.

  1. Snij de kipfilet in blokjes, snipper de ui en snijdt de perziken in blokjes. Vang het vocht van de perziken op en verdubbel dit met water.
  2. Kruid de kipstukjes met kipkruiden.
  3. Bak de kip kort aan en voeg vervolgens de ui, knoflook en een scheutje ketjap toe. Bak dit kort mee.
  4. Voeg de tomatenpuree toe en roer even door.
  5. Doe het perziksap en water, maïzena (of aardappelzetmeel) en het bouillontablet erbij. Roer goed door en laat zachtjes sudderen.
  6. Voeg op het laatste moment de perzikblokjes toe en verwarm deze even mee.
  7. Breng op smaak met extra kruiden en de rest van de ketjap.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Perzik