Zalm met pasta en knoflook spinazie

Zalm met pasta en knoflook spinazie

Smulweb imageSmulweb

Zalm met pasta en knoflook spinazie op het menu! De zalmfilet heb je in minder dan 10 minuten op tafel en de combinatie van de spinazie en knoflook met romige verse roomkaas zijn een geweldige aanvulling op deze pastamaaltijd.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zalm met pasta en knoflook spinazie op tafel.

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en laat ze op een bord afkoelen.
  2. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
  3. Bak de zalmfilet in een scheutje olijfolie om en om gaar in 4 tot 6 minuten. Bestrooi met wat zout.
  4. Kook de spinazie enkele minuten in een grote soeppan in een laagje kokend water met wat zout. Schep de spinazie geregeld om en laat slinken. Giet het vocht af, doe de spinazie terug in de pan en zet het vuur laag.
  5. Pers de knoflook erboven fijn. Voeg de verse roomkaas en naar smaak zout en peper toe.
  6. Giet de pasta af en verdeel over vier borden. Schep de spinazie ernaast, bestrooi met de pijnboompitten en leg de zalm erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta