Bavarois van rode vruchten

Bavarois van rode vruchten

Smulweb imageSmulweb

Een verfrissende bavarois van rode vruchten met een bodem van heerlijke speculaas. De perfecte combinatie van zacht en krokant. Laat de bavarois minstens 4 uur opstijven in de koelkast voor het beste resultaat.

25 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 el Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Bavarois van rode vruchten op tafel.

  1. Verbrokkel de speculaas met een mixer, voeg de boter toe en meng. Stort het mengsel in de vorm en plaats de vorm in de koelkast.
  2. Schil, ontpit en pureer het fruit. Week de gelatine 5 à 10 minuten in koud water.
  3. Kook het water en smelt er de suiker in. Knijp de gelatine uit en los op in het warme suikerwater. Doe er het gepureerde fruit bij.
  4. Klop het eiwit en de room stijf, voeg bij de fruitpuree en de gelatine. Stort de bavarois in de vorm op de speculaas en laat opstijven in de koelkast (minstens 4 uur).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts