Thaise viscurry

Thaise viscurry

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Thaise viscurry, bereid met krielaardappels en kokosmelk. Op smaak gebracht met currypasta, vissaus, limoensap, suiker en koriander. Een perfect gerecht om de smaakpapillen te verwennen!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 125 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Thaise viscurry op tafel.

  1. Kook de krielaardappels in 8-12 minuten in kokend water met zout gaar en snijd ze in blokjes van 3 cm.
  2. Verhit de olie in een wok of diepe koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui 1-2 minuten met 1 tl zout om zacht te worden.
  3. Voeg naar smaak currypasta toe en bak 1 minuut tot de geuren vrijkomen.
  4. Voeg de kokosmelk toe en kook het geheel gedurende 5 minuten.
  5. Voeg de bouillon, vissaus, limoensap, suiker, bosui en vis toe. Kook gedurende 3 minuten of tot de vis gaar is.
  6. Voeg de gekookte aardappel en koriander toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry