Tiramisu ijstaart

Tiramisu ijstaart

Smulweb imageSmulweb

Deze tiramisu ijstaart is de hemel op aarde. Heerlijk na de barbecue, als zomers gerechtje of als nagerecht bij een gezellig etentje. Binnenkort te vinden op de desserttafel bij jou thuis.

15 min bereiden

dessert

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 125 ml Koffie
  • 60 g Kahlúa koffielikeur
  • 60 g Marsala wijn
  • 1500 ml Vanille-ijs

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tiramisu ijstaart op tafel.

  1. Bekleed een vierkante vorm van 20 bij 20 cm met bakpapier.
  2. Roer de koffie, Kahlua en Marsala in een diep bord door elkaar.
  3. Doop de savoiardi één voor één snel in het koffiemengsel en bekleed de bodem van de vorm met de helft van de koekjes.
  4. Verdeel de helft van het ijs over de lange vingers en bestrooi met de helft van de chocolade.
  5. Maak zo nog een laag en zet de vorm afgedekt 4 uur in de vriezer om op te stijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Ijstaart