- 500 g Lamsrack
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Gegrilde lamsrack met een knapperig korstje op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht 160 graden).
- Kruid de lamsrack met peper en zout.
- Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan. Bak de lamsrack samen met platgedrukte knoflooktenen en rozemarijn aan beide zijden snel bruin. Leg de lamsrack op de ribbenkant in een ovenvaste schaal en bak deze 15-18 minuten op de 2e rij van onder in de oven. Let op: de lamsrack moet rosé blijven. De oventijd is afhankelijk van de dikte van de lamsracks
- Haal de lamsrack uit de oven en laat 5 minuten rusten.
- Meng het paneermeel met 2 eetlepels olie en dragon en voeg eventueel extra olie toe als het te droog is. Verdeel de paneermeelmassa over de lamsrack en gratineer deze goudbruin onder de grill.
- Snijd het vlees tussen de botjes in plakken.