Kabeljauw met korst van zongedroogde tomaten

Kabeljauw met korst van zongedroogde tomaten

Smulweb imageSmulweb

Deze kabeljauw met korst van zongedroogde tomaten smaakt verrukkelijk. Het krokante korstje en de kruiden maken het bijzonder lekker. Serveer met kruidige slabladen en niet te vergeten, besprenkel met olijfolie. Een lust voor het oog én de smaakpapillen.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kabeljauw met korst van zongedroogde tomaten op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een vel bakpapier in met olie en leg op een bakplaat.
  2. Wrijf de kabeljauwfilet in met een deel van de kruiden en bestrijk met wat olijfolie.
  3. Doe de broodkruimels, citroenrasp, overgebleven kruiden, 4 el olijfolie en de helft van de zongedroogde tomaten in een kom. Meng goed door.
  4. Bedek ieder stuk vis met het mengsel en druk goed aan. Bak het geheel in de oven ca. 15-20 minuten.
  5. Schik wat kruidige slabladen en de overgebleven tomaten op de borden en leg de vis erbovenop.
  6. Besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente