Gebakken kaas

Gebakken kaas

Smulweb imageSmulweb

Een knapperige korst en een zachte kern, deze gebakken kaas is heerlijk als snack of als bijgerecht. Het gerecht is eenvoudig te maken door de kaasplakken eerst door een losgeklopt ei en paneermeel te halen en daarna te bakken in de pan. Vervolgens worden de kaasplakken verder gebakken in de oven zodat ze lekker zacht worden. Smullen maar!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gebakken kaas op tafel.

  1. Klop het ei los met mosterd of curryketchup naar smaak.
  2. Haal de plakken kaas door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel. Herhaal dit nog een keer.
  3. Verwarm de oven voor op 100°C.
  4. Verwarm het bakproduct en de olie in een pan en bak de kaasplakken op middelhoge stand aan beide kanten bruin.
  5. Leg de kaasplakken naast elkaar op een bakplaat en schuif ze nog 10 minuten in de oven zodat de kaas van binnen lekker zacht wordt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas