Gebakken garnalen met ananas

Gebakken garnalen met ananas

Smulweb imageSmulweb

De combinatie van gebakken garnalen en ananas is zalig! Samen met de zeekraal en rode peper doet het je denken aan zomer op je bord. Even aanbakken met sojasaus en je hebt in een handomdraai een topgerecht op tafel!

15 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Peterselie gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gebakken garnalen met ananas op tafel.

  1. Verhit in twee bakpannen 1 el wokolie. Bak op een zacht vuur de zeekraal langzaam aan en bak in de tweede pan het lente-uitje en rode pepersnippers een paar minuten aan.
  2. Voeg de ananas toe en zet het vuur hoger zodat het vocht uit de ananas gaat karameliseren. Wanneer de ananas wat bruin wordt, voeg deze bij de zeekraal en laat het rustig opstaan.
  3. Verhit opnieuw 1 el wokolie in de pan en bak hierin de garnalen in korte tijd onder toevoeging van 1-2 el sojasaus.
  4. Schik de zeekraal en ananas op een bord en leg de garnalen erbovenop. Maak het af met een toefje peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Ananas