Tortellini-kaas met witlof en champignons

Tortellini-kaas met witlof en champignons

Smulweb imageSmulweb

Proef de heerlijke combinatie van tortellini-kaas met witlof en champignons. Bak de bosui en champignons samen in olie, meng vervolgens de tortellini met de rucola, tomaatjes en kaassaus en strooi er peper bovenop. Serveer met eventueel kaas over het bord. Smakelijk eten!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Rucolacress

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Tortellini-kaas met witlof en champignons op tafel.

  1. Kook de tortellini en de witlof in 15 minuten gaar.
  2. Maak ondertussen de champignons en de bosui schoon en snijd ze klein.
  3. Bak de champignons en bosui samen in olie. Laat ze uitlekken.
  4. Maak de kaassaus klaar.
  5. Snijd de rucola grof en maak de tomaatjes schoon. Snijd ze doormidden.
  6. Giet de tortellini af en laat goed uitlekken.
  7. Meng de tortellini met de rucola, tomaatjes en de kaassaus. Warm even door en strooi er peper overheen.
  8. Doe de tortellini over in een voorverwarmde schaal.
  9. Strooi eventueel kaas over het bord. Smakelijk eten!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Witlof Paddenstoelen Champignons