- 500 g Fettucine
- 200 g Paddenstoelenmix
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Pasta met zalm en paddenstoelen op tafel.
- Maak een halve prei schoon en snij deze in dunne reepjes. Pel en snipper 3 sjalotjes en 2 teentjes knoflook.
- Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak de sjalot met de knoflook en de prei ca. 3 minuten op een matig vuur. Blus het preimengsel met 100 ml droge witte huiswijn en laat deze ca. 3 minuten inkoken.
- Was en hak 3 eetlepels verse kruiden (tijm, peterselie en dragon). Roer 200 ml Finesse voor Verrijken (Blue Band) en de kruiden door het preimengsel. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
- Kook 500g fettuccine naturel pasta (koeling) volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Snij 400g verse zalmfilet (geen gerookte) in hele dunne repen. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak 200g paddenstoelen seizoensmelange ca. 3 minuten op een hoog vuur. Bestrooi ze met zout en peper.
- Verdeel de pasta over een voorverwarmde schaal en schep de warme saus erop. Verdeel de zalmrepen en de paddenstoelen erover.