Pittige gehaktballetjes

Pittige gehaktballetjes

Smulweb imageSmulweb

Deze pittige gehaktballetjes doen het altijd goed op een feestje. Je maakt ze van rundergehakt met een pittige bite, geserveerd in een saus van chilisaus, azijn, worcestersaus en bruine suiker. Smullen maar!

15 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pittige gehaktballetjes op tafel.

  1. Maak het gehakt aan met zout, peper, een beetje paneermeel, sambal en melk en vorm hiervan kleine balletjes.
  2. Roer de chilisaus, azijn, een scheutje worcestersaus, een beetje mosterd, wat bruine suiker en een uitgeknepen teentje knoflook door elkaar. Laat 5 min. sudderen.
  3. Leg de balletjes in de saus en laat ze een kwartiertje stoven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees