- 1 el Koriander
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Broodje kipsalon op tafel.
- Snijd de kipfilet in dunne plakken en kruid met peper, zout, paprikapoeder en wat kaneel. Schenk er wat olijfolie bij en meng goed. Laat de plakjes een minuut of tien marineren.
- Meng intussen de yoghurt met de mayo, knoflook, rode peper en koriander en zet koel weg.
- Snijd de ijsbergsla in heel dunne reepjes.
- Grill de plakjes kip in een grillpan of op de barbecue. Bak één minuutje per kant.
- Snijd het brood in stukken en beleg met de kip, reepjes ijsbergsla en een flinke kwak van het yoghurtmengsel.
- Variëren mag, door kropsla te gebruiken, door het brood eventjes te grillen op de barbecue, door pitabroodjes te gebruiken, of door andere ingrediënten toe te voegen. Zorg wel dat een en ander behapbaar blijft.