Spring rolls met groentengebakken eend en japanse dressing

Spring rolls met groentengebakken eend en japanse dressing

Smulweb imageSmulweb

Knapperige spring rolls gevuld met groentengebakken eend en frisse reepjes verse groenten. Afgemaakt met een heerlijke Japanse dressing. Een Oosterse traktatie waar niemand aan kan weerstaan!

15 min bereiden

voorgerecht

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el japanse dressing

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Spring rolls met groentengebakken eend en japanse dressing op tafel.

  1. Bak de eendenborst mooi rosé, laat rusten en kruid met peper en zout uit de molen.
  2. Snijd de verse groenten in dunne reepjes, meng ze met elkaar en de cress.
  3. Snijd de eend in dunne reepjes en meng ze met de groenten en Japanse dressing.
  4. Leg de springroll velletjes uit en vul deze met het eend-groentenmengsel, rol strak op.
  5. Serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Eend