Runderspies met mosterdmarinade

Runderspies met mosterdmarinade

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze heerlijke runderspies met mosterdmarinade. Laat je verrassen door de perfecte combinatie van mals gegrild rundvlees en zachte gemarineerde groenten. Een perfect gerecht voor op de barbecue.

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Runderspies met mosterdmarinade op tafel.

  1. Roer de wijnazijn, honing, mosterd, olie en kruiden door elkaar, met uitzondering van de biefstukjes. Voeg deze als laatste toe. Laat de biefstukjes minimaal een half uur marineren.
  2. Roer de olijfolie, zout en peper goed doorheen met de stukjes paprika en/of ui en/of knoflook etc. Laat dit eveneens een half uur rusten.
  3. Dep de biefstukjes droog en rijg ze afwisselend met de groenten op houten of metalen pennen.
  4. Rooster de biefstukjes op hoog vuur in ongeveer 5 minuten bruin van buiten en rosé van binnen, waarbij je ze halverwege slechts één keer draait.
  5. Laat de biefstukjes even rusten voordat je ze serveert.
eet smakelijk