Hamlapjes met rozemarijn en honing

Hamlapjes met rozemarijn en honing

Smulweb imageSmulweb

Hamlapjes met rozemarijn en honing. Een heerlijk gerecht dat prachtig combineert met de bittere tonen van radicchio, de geurige zachte polenta en geroosterde wortels. Geniet van een geweldige maaltijd.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Hamlapjes met rozemarijn en honing op tafel.

  1. Snijd de hamlappen in gelijke lapjes. Bestrooi ze met zout en peper.
  2. Doe de knoflook, ui, bouillon of fond, rode wijn en honing in een steelpan. Laat dit zonder deksel inkoken tot 2/3 (300 ml).
  3. Verhit olijfolie in een braadpan. Bak de hamlapjes rondom lichtbruin.
  4. Voeg de saus toe aan de hamlapjes in de braadpan. Stoof het vlees zachtjes in de pan gedurende 30 minuten (afhankelijk van de dikte van de lapjes) tot het vlees gaar is.
  5. Voeg de rozemarijn toe in de laatste 5 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden