Soepje van kerrie kokos en citroengras

Soepje van kerrie kokos en citroengras

Smulweb imageSmulweb

Proef de smaken van het verre oosten met dit heerlijke kerrie kokos en citroengras soep recept. Een gebonden soep met de tinteling van gember en pit van peper. Afgemaakt met limoensap en een schuimlaagje door toevoeging van melk.

25 min bereiden

voorgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Sereh / Citroengras

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Soepje van kerrie kokos en citroengras op tafel.

  1. Smelt de boter en fruit de peper, kerrie, steranijs, gember en citroengras kort mee.
  2. Voeg de bloem toe en laat kort meegaren. Voeg dan de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Blijf roeren tot er een gebonden soep ontstaat.
  3. Voeg de kokosroom toe en laat het geheel 20 minuten zacht trekken.
  4. Haal de pan van het vuur en breng op smaak met limoensap en eventueel peper en zout.
  5. Voeg vlak voor het serveren een scheutje melk toe en klop het geheel schuimig met de staafmixer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden