Kip-kerrie-rijstsalade

Kip-kerrie-rijstsalade

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke frisse salade met sappige kip, knapperige sperziebonen en zachte rijst. De kerrie geeft de salade de nodige pit. Werk af met de gefruite uitjes voor een extra krokante beet.

25 min bereiden

voorgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kip-kerrie-rijstsalade op tafel.

  1. Haal de sperziebonen af en snijd ze in stukjes.
  2. Pocheer de kipfilet in hete bouillon in ongeveer 20 minuten gaar. Laat het vlees afkoelen en snijd het in reepjes.
  3. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar en laat afkoelen. Kook ook de stukjes sperzieboon beetgaar. Laat de doperwten circa 5 minuten met de sperziebonen meekoken. Laat de groenten uitlekken en afkoelen.
  4. Meng de kip, groenten, kerrie en een klein scheutje kippenbouillon door de rijst.
  5. Verdeel de rijstsalade over borden. Strooi er gefruite uitjes op.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Soep Vlees Rijst Salade Rijstsalade Kippenbouillon