Gepaneerde karbonade

Gepaneerde karbonade

Smulweb imageSmulweb

De karbonade, gepaneerd in bloem, ei en paneermeel met peterselie. Krokant gebakken in olie tot goudbruin, een feestje op tafel!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gepaneerde karbonade op tafel.

  1. Klop het ei los met een snufje peper, een snufje zout, de peterselie en een scheutje water.
  2. Strooi de bloem op een bord.
  3. Strooi het paneermeel op een ander bord.
  4. Haal de karbonades eerst door de bloem, dan door het ei en vervolgens door het paneermeel, zodat ze er helemaal mee bedekt zijn. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
  5. Verhit in een ruime koekenpan een flinke laag olie en bak de karbonades op een matig vuur in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees