Vijgen met geitenkaas en serranoham

Vijgen met geitenkaas en serranoham

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke vijgen met romige geitenkaas en hartige serranoham, op smaak gebracht met sinaasappelrasp en een scheutje olijfolie. Even kort in de oven en smullen maar!

15 min bereiden

tussendoortje

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Vijgen met geitenkaas en serranoham op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (hete lucht).
  2. Boen de sinaasappel goed schoon en rasp dunne schilletjes van de sinaasappel af.
  3. Snijd de vijgen kruislings in, maar niet helemaal door. Vul het hart van de vijgen met een blokje kaas, daarna wat sinaasappelschil, opnieuw een blokje kaas, peper, zout en wat olijfolie.
  4. Wikkel om elke vijg een plak ham en zet deze vast met een cocktailprikker.
  5. Plaats de vijgen ca. 8 minuten in de oven en serveer lauwwarm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kaas Vlees Vijgen