Roergebakken asperges

Roergebakken asperges

Smulweb imageSmulweb

Zomers roergebakken asperges met cashewnoten in een witte wijn. Combineer deze met deze heerlijke roergebakken asperges met lente-ui. Geschikt voor als lunch of licht hoofdgerecht.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Roergebakken asperges op tafel.

  1. Schil de asperges en snijd deze schuin en in zeer dunne plakjes. Snipper de ui fijn.
  2. Verhit de olijfolie op hoog vuur in een wok en bak hierin de asperges met de ui omscheppend gedurende 4 minuten op hoog vuur.
  3. Hak de cashewnoten in kleine stukjes en voeg deze toe in de wok. Blus af met een scheut witte wijn, breng op smaak met peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Asperges