Pikante sucade stoofschotel

Pikante sucade stoofschotel

Smulweb imageSmulweb

Met deze pikante sucade stoofschotel warm je jezelf helemaal op tijdens de koude dagen! Succulent rundvlees, paprikapoeder, kerrie en chili. Voor de echte fijnproevers.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pikante sucade stoofschotel op tafel.

  1. Snipper de uien en snijd het vlees in blokjes. Verhit de boter en bak hierin het vlees in 5 minuten bruin.
  2. Voeg de gesnipperde ui, tomatenpuree, bouillon tablet, chili, kerrie en paprikapoeder en suiker toe aan het vlees. Schep alles door elkaar en voeg 1 dl. heet water toe. Laat dit met de deksel op de pan, in 2 2 1/2 uur gaar.
  3. Schil ondertussen de aardappelen, snijd ze in stukjes en voeg ze toe aan het gestoofde vlees.
  4. Breng het opnieuw aan de kook. Wanneer het te droog is, nog wat water toevoegen. Nog eens 20 minuten zachtjes door laten koken. Voeg dan de gezeefde tomaten toe en warm nog 5 minuten goed door.
  5. Breng het op smaak met zout en cayennepeper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje