- 400 g Paddenstoelenmix
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Pasta met kipfilet in paddenstoelensaus op tafel.
- Meng de ingrediënten voor de saus in een pannetje en breng aan de kook. Temper het vuur en laat 10 minuten zachtjes doorkoken.
- Kook vlak voordat de saus klaar is, de pasta al dente.
- Verwarm terwijl de pasta kookt, 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 minuut op laag vuur.
- Zet het vuur hoog en bak de reepjes kipfilet in 2 minuten rondom bruin.
- Bak in een andere pan de paddenstoelen zonder vet op hoog vuur totdat het vrijkomende vocht verdampt is en roerbak ze vervolgens nog een minuut met een eetlepel olijfolie.
- Voeg de paddenstoelen toe aan de saus.
- Verdeel de pasta over vier borden, leg de reepjes kip erop en verdeel de saus erover.