Mini pasteibakjes met garnalenragout

Mini pasteibakjes met garnalenragout

Smulweb imageSmulweb

Mini pasteibakjes met garnalenragout in een romige saus van roomkaas, verse Parmezaanse kaas, bosui en peterselie. Roer de warme garnalen door de saus en serveer in de knapperige pasteibakjes.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Pasteibakje

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Mini pasteibakjes met garnalenragout op tafel.

  1. Verwarm 1 pakje mini pasteibakjes in de oven.
  2. Verwarm de verse roomkaas met 2-3 eetlepels room, en vers geraspte Parmezaanse kaas, 1 bosuitje in ringetjes en 3 eetlepels peterselie (vers of diepvries van Darégal) al roerende tot een mooie saus.
  3. Warm de garnalen in de saus mee, voeg zout en peper naar smaak toe.
  4. Schep de ragout in de warme pasteibakjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Amuses