Een truffel van garnalen en roomkaas in een jasje van noten

Een truffel van garnalen en roomkaas in een jasje van noten

Smulweb imageSmulweb

Een truffel van garnalen en roomkaas in een jasje van noten. Heerlijke balletjes gevuld met garnalen, roomkaas en bieslook. Gehuld in een dun laagje groen van fijngehakte pistachenootjes, ziet dit gerecht eruit als een luxe hapje. Ideaal voor bij de borrel of als voorgerecht.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 el Bieslook vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Een truffel van garnalen en roomkaas in een jasje van noten op tafel.

  1. Dep de garnalen droog met keukenpapier en hak ze grof.
  2. Meng de garnalen in een kom met de roomkaas en bieslook. Breng het mengsel op smaak met peper.
  3. Hak de pistachenootjes fijn in de keukenmachine.
  4. Vorm het garnalenmengsel tot balletjes ter grootte van een walnoot en wentel ze rondom door de pistachenootjes of bieslook, zodat de balletjes omhuld worden met een dun groen laagje.
  5. Leg de garnalentruffels op een schaal en laat ze in de koelkast opstijven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Kaas