Apple crumble

Apple crumble

Smulweb imageSmulweb

Een apple crumble, lekker als dessert of bij de koffie! Serveer met een bolletje ijs of met geklopte slagroom. De crumble heeft een heerlijke krokante topping van bloem, suiker, havermout en geschaafde amandelen.

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Apple crumble op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op hetelucht 200°C. Was je handen.
  2. Kneed een kruimeldeeg van de bloem, havermout, suiker, boter en zout.
  3. Snijd de appels in stukjes en verdeel ze over de ingevette ovenschaal. Strooi er 3 eetlepels suiker over.
  4. Verdeel de kruimels over de appels, zodat de appels helemaal bedekt zijn. Strooi daarna de geschaafde amandelen erover.
  5. Bak de appelcrumble in circa 30 minuten goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Appelkruimteltaart