Omas draadjesvlees

Omas draadjesvlees

Smulweb imageSmulweb

Omas draadjesvlees met mosterd, laurier en ontbijtkoek. Laat het geheel in 2,5 tot 3 uur gaar stoven in een bouillon van azijn en boter. Perfect voor een regenachtige dag!

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Omas draadjesvlees op tafel.

  1. Wrijf de runderlappen in met zout, peper en mosterd en laat ze zo 10 minuten liggen.
  2. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees op hoog vuur in 5-10 minuten bruin.
  3. Bak de ui heel even mee.
  4. Sprenkel de azijn erover en schenk de bouillon langs de rand van de pan erbij. Voeg de laurier toe.
  5. Stoof het vlees met het deksel op de pan op heel zacht vuur in 2 1/2-3 uur gaar.
  6. Roer de blokjes ontbijtkoek erdoor en laat het vocht al roerende binden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje