Worteltjes shot

Worteltjes shot

Smulweb imageSmulweb

Schuimige shots van wortel en sinaasappel, op smaak gebracht met currypoeder. Laat de boter opschuimen, blus af met sap, voeg boter en schuim op. Snufje curry en serveren in glaasjes. Perfecte manier om je diner te beginnen!

15 min bereiden

tussengerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 ml Wortelsap

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Worteltjes shot op tafel.

  1. Smelt 3 eetlepels boter in de pan, laat de boter opschuimen.
  2. Strooi de currypoeder in de boter, laat al roerend eenmaal opschuimen en blus af met de wortel- en sinaasappelsap.
  3. Breng aan de kook en voeg de rest van de boter toe. Schuim het soepje op door de staafmixer net onder het oppervlak te houden. Hierdoor wordt het schuim bijzonder luchtig.
  4. Schenk de worteltjes shot in de espressokopjes of -glaasjes. Bestrooi met een snufje currypoeder en geniet met kleine slokjes.
eet smakelijk