- 125 g Go-Tan Miehoen Rice Noodles
- 1 el Basilicum vers
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Thaise kip met rijstnoedels en groenten op tafel.
- Meng de ingrediënten voor de marinade. Snijd de kip in smalle reepjes en marineer deze minstens een half uur in de helft van de marinade. Bewaar de rest als dressing.
- Verdeel de broccoli in repen, snijd de wortel in plakjes en vervolgens in dunne reepjes.
- Leg de mihoen in kokend water, zet het vuur uit en laat enkele minuten weken tot ze zacht zijn. Spoel af onder koud water om het garen te stoppen.
- Snijd de komkommer in dunne plakjes.
- Verhit de olie op hoog vuur in een wok of grote braadpan en bak de kipreepjes rondom bruin. Voeg broccoli en wortel toe en bak even mee.
- Leg op ieder bord een hoopje noedels, daarover de kip en groenten.
- Garneer met komkommer, besprenkel met dressing, en werk af met basilicum, munt en pinda's.