Monchou taart

Monchou taart

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke Monchou taart met een knapperige bastognebodem en frisse aardbeienvulling. Een perfect gerecht om te serveren na een feestelijke maaltijd of als een zoete snack op elk moment van de dag!

10 min bereiden

dessert

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 430 g Taart & Vlaaifruit aardbeien

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Monchou taart op tafel.

  1. Pak een schone theedoek en doe de 2 pakken bastogne in de theedoek. Knijp de theedoek dicht en sla de bastogne koeken helemaal kapot, zodat het kruimelig is. Doe de kruimelige bastogne in een beslagkom. Voeg daar de roomboter aan toe en kneed het door elkaar zodat het lekker plakkerig is. Bedek de taartvorm met de bastogne. Nu heb je de bodem.
  2. Mix de slagroom samen met het suiker. Zorg ervoor dat het goed dik is. Klop daarna met een lepel de monchou erdoorheen (niet mixen, anders gaat het gisten!!)
  3. Schenk de slagroom met monchou over de bastognebodem.
  4. Zet de taart in de koelkast en laat het 1 dag staan.
  5. Haal de taart uit de koelkast en bedek deze met de aardbeienvlaaivulling.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Bakken Taart