Holle bolle spinazie dip

Holle bolle spinazie dip

Smulweb imageSmulweb

Een Holle Bolle Spinazie Dip met roomkaas, knoflook, spinazie en artisjokharten geserveerd in een uitgehold brood. Een perfect hartig voorgerecht voor elke gelegenheid.

25 min bereiden

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Holle bolle spinazie dip op tafel.

  1. Roer de eerste 2 ingrediënten door elkaar totdat het smeuïg is. Voeg vervolgens de rest van de ingrediënten toe. Roer alles goed door elkaar. Hiermee maak je 750 ml dip.
  2. Verwarm de oven voor op 160 °C.
  3. Snijd de bovenkant van de bol brood af (deksel) en haal het brood uit de bol. Snijd het brood in stukken voor het dippen en bedek de stukjes met folie zodat ze niet uitdrogen. Houd de wand van het brood ongeveer 2 1/2 cm dik.
  4. Vul de broodbol met de spinazie dip en plaats het geheel in de oven. Wikkel de bol eventueel in aluminiumfolie, dit werkt het beste.
  5. Na 2 uur haal je het gerecht uit de oven en verwijder je de folie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Spinazie