Aardappelkroketten met kaas

Aardappelkroketten met kaas

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke aardappelkroketten met kaas gevuld. Krokant en smaakvol. Perfect als bijgerecht. Eenvoudig te maken met aardappelen, kaas en tuinkruiden. Frituren in hete olie totdat ze goudgeel zijn.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Aardappelkroketten met kaas op tafel.

  1. Kook de geschilde aardappelen gaar en laat ze uitdampen. Stamp de aardappelen zeer fijn en wrijf ze door een zeef.
  2. Roer er 1 ei, de geraspte kaas, tuinkruiden en zout naar smaak door. Laat de puree opstijven in de koelkast.
  3. Vorm met bloem bestoven handen kroketten van de aardappelpuree.
  4. Wentel ze door bloem, de overige, losgeroerde eieren en het paneermeel.
  5. Frituur ze in enkele minuten goudgeel in hete olie op 180°C.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas