Tagiatelle met kip en perziken in roomsaus

Tagiatelle met kip en perziken in roomsaus

Smulweb imageSmulweb

Een smakelijk gerecht van Tagliatelle met kip en perziken in roomsaus. Perfect op smaak gebracht met Italiaanse kruiden, champignons en een heerlijke Boursin-smelt.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Tagiatelle met kip en perziken in roomsaus op tafel.

  1. Snijd de kipfilet in stukjes en bak deze in de boter of olie bruin.
  2. Bak de champignons samen met de knoflook mee.
  3. Voeg nu pas de prei in ringen toe zodat deze nog enigszins knapperig blijft.
  4. Voeg de in stukjes gesneden perziken toe.
  5. Laat de Boursin smelten in het mengsel.
  6. Breng alles op smaak met Italiaanse kruiden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Fruit Sauzen Perzik