Eendenham met frambozendressing

Eendenham met frambozendressing

Smulweb imageSmulweb

Eendenham op een bedje van rucola, gemalen pistache en mango. De plakjes eendenborst zijn perfect in combinatie met de zoete smaak van de frambozendressing en de balsamicoazijn. Doop je brood in de saus en smullen maar!

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el gemalen pistache

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Eendenham met frambozendressing op tafel.

  1. Snijd de eendenborst in dunne plakjes.
  2. Laat de frambozen met suiker koken, zeef het mengsel en voeg balsamicoazijn naar eigen smaak toe.
  3. Garneer het bord met rucolasla, gemalen pistache en mango.
  4. Leg de plakjes eendenborst op het bord en schenk de balsamicosaus eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Frambozen Mango