Macaroni uit de oven met gehakt erwtjes gele paprika en ch

Macaroni uit de oven met gehakt erwtjes gele paprika en ch

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke macaroni uit de oven met gehakt, erwtjes, gele paprika en champignons in een rijke tomatensaus met Italiaanse kruiden, afgetopt met geraspte kaas. Perfect met een frisse salade en stokbrood. Gezinsvriendelijk en gemakkelijk te maken.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Vloeibare margarine

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Macaroni uit de oven met gehakt erwtjes gele paprika en ch op tafel.

  1. Verwarm de grill van de oven voor.
  2. Kook de macaroni 'al dente' volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Pel en snipper de ui en kruid het gehakt met peper en zout. Snijd de paprika in repen en de champignons in vieren.
  4. Verwarm de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de ui glazig. Schep het gehakt erbij en roerbak dit lekker bruin en rul.
  5. Voeg nu de champignons, de paprika en de pastasaus toe, schep het even door en laat de saus zo 10 minuten zachtjes pruttelen. Roer halverwege de bevroren erwten en de Italiaanse kruiden erdoor.
  6. Meng de afgegoten macaroni met de pastasaus en schep het in een ovenschaal.
  7. Bestrooi het gerecht met de geraspte kaas en plaats de schaal onder de grill totdat de kaas gesmolten en goudbruin is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Vlees Groente Paprika