Gebakken makreelfilet met gekookte radijzen

Gebakken makreelfilet met gekookte radijzen

Smulweb imageSmulweb

Lekker en verantwoord smullen? Dan zijn deze makreelfilets met gekookte radijsjes een aanrader. De makreelfilets zijn kort gebakken en kruiden we af met peper en zout. We serveren er gekookte radijsjes bij die we bereiden met een heerlijke stroop. Werk af met verse bieslook. Smakelijk!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gebakken makreelfilet met gekookte radijzen op tafel.

  1. Doe alle ingrediënten behalve bieslook in een pan en breng aan de kook.
  2. Laat zonder deksel zachtjes koken gedurende 30 minuten of tot de stroop is verdikt en de radijzen zacht zijn.
  3. Verdeel over makreel en garneer met bieslook.
  4. Bak de makreel gedurende ongeveer 3 minuten aan elke kant.
  5. Breng op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden