Romige italiaans gekruide kalkoenreepjes

Romige italiaans gekruide kalkoenreepjes

Smulweb imageSmulweb

Romige italiaans gekruide kalkoenreepjes, gebakken in (half) gedroogde tomatenolie. Afgeblust met witte wijn en gekruid met peper en zout. Heerlijk afgemaakt met room, pesto, balsamico-azijn, suiker en een vleugje paprikapoeder. Buon appetito!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Romige italiaans gekruide kalkoenreepjes op tafel.

  1. Snij de (half) gedroogde tomaten in smalle reepjes.
  2. Verwarm 2 eetlepels olie van de gedroogde tomaten of gebruik gewone olijfolie in een pan.
  3. Bak de kalkoen snel rondom bruin in de olie. Kruid de kalkoen met peper en zout.
  4. Blus eventueel af met witte wijn en laat inkoken tot de kalkoen weer bijna droog is.
  5. Voeg de reepjes gedroogde tomaten, room en pesto toe en breng alles aan de kook.
  6. Laat even koken tot de room wat dikker wordt.
  7. Maak op smaak met paprikapoeder, balsamico-azijn en suiker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Sauzen Kalkoen