Belgische wafels

Belgische wafels

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk Belgische wafels maken? Maak dan dit recept! Met een goede beslag van bloem, suiker, boter en vanillesuiker en een gouden kleurtje uit het wafelijzer, maak je ze helemaal af!

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Belgische wafels op tafel.

  1. Verwarm het wafelijzer voor.
  2. Smelt boter, suiker en vanillesuiker in een pannetje.
  3. Klop de eieren en voeg deze toe aan het boter-suikermengsel.
  4. Voeg als laatste de gezeefde bloem en het bakpoeder toe.
  5. Meng alles goed door elkaar tot een glad beslag.
  6. Giet het beslag in het wafelijzer en bak de wafels goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Wafels