Rode bietjessalade met geitenkaas

Rode bietjessalade met geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke rode bietjessalade met geitenkaas en walnoten. Gekookte bietjes geraspt en gemengd met veldsla en gebakken geitenkaas, afgegarneerd met walnoten. Proeft goed, voelt goed.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 50 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rode bietjessalade met geitenkaas op tafel.

  1. Kook de bietjes gaar, giet af en rasp ze.
  2. Was de veldsla en doe deze in een kom.
  3. Maak de dressing en als de bietjes nog een beetje lauwwarm zijn, doe je ze op de sla. Doe de dressing erover.
  4. Snij de geitenkaas in plakjes en doe ze even onder de grill.
  5. Leg de warme geitenkaas op de salade en strooi er de walnoten over.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas