Sint jacobsschelpen met serranoham

Sint jacobsschelpen met serranoham

Smulweb imageSmulweb

Sint Jacobsschelpen met serranoham en gamba’s. Smaakvol gerecht dat perfect past bij een feestelijk etentje. De ham maakt het geheel lekker knapperig en de gamba’s zorgen voor een smaakvolle verrassing!

10 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Sint jacobsschelpen met serranoham op tafel.

  1. Verhit de olijfolie in een koekenpan op hoog vuur en bak de plakken ham knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Vermeng wat zout met de peterselie, knoflook, chilipeper en het citroensap.
  3. Bak de garnalen in dezelfde olie als de ham, doe er na een minuut de Sint Jacobsschelpen bij. Bak nog een minuut, draai alles goed om en bak nog een minuut.
  4. Leg de Sint Jacobsschelpen en de garnalen op een bordje, sprenkel er het knoflookmengsel overheen en leg de Serranoham ernaast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees