Gemberkip met honing

Gemberkip met honing

Smulweb imageSmulweb

Deze gemberkip met honing is om je vingers bij af te likken. Een mix van de Aziatische keuken en onze eigen Hollandse touch. Bak de kip goudbruin, voeg champignons, lente-ui en gember toe. Tot slot met honing, sojasaus, peper en zout de smaak naar jouw persoonlijke smaak brengen!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gemberkip met honing op tafel.

  1. Bak in een wok of hapjespan de ui samen met de knoflook licht aan in de olie. Neem de ui en knoflook daarna uit de pan en houd ze apart.
  2. Bak vervolgens de kip in de olie op een hoog vuur om en om goudbruin en gaar.
  3. Voeg daarna de champignons, lente-ui en gember toe en laat deze kort meebakken.
  4. Voeg ook de bewaarde gebakken ui en knoflook, sojasaus en honing toe en roerbak het mengsel op een hoog vuur.
  5. Breng het geheel eventueel op smaak met peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Sauzen