Spinazie mozarella ovenschoteltje

Spinazie mozarella ovenschoteltje

Smulweb imageSmulweb

Een overheerlijk spinazie mozarella ovenschoteltje, bereid met aardappels, gehakt, spinazie en mozzarella. Een eenvoudig te bereiden gerecht dat altijd goed smaakt. Handig om vooraf te maken, en je kunt hem van tevoren zelfs invriezen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 400 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Spinazie mozarella ovenschoteltje op tafel.

  1. Kook de aardappels en snijd ze in plakjes.
  2. Bak het gehakt rul, giet het vet af en laat daarna de sjalot en de knoflook meefruiten. Voeg de tomatenblokjes toe en laat even pruttelen.
  3. Ontdooi de spinazie, laat uitlekken en meng het ei en het paneermeel er goed doorheen met wat peper en zout.
  4. Vet 2 ovenschaaltjes in. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  5. Verdeel de helft van het gehakt over de schaaltjes, daarna de helft van het spinaziemengsel, de mozzarellaplakjes, de helft van de aardappelplakjes, nogmaals gehakt, spinazie en aardappel.
  6. Strooi er de geraspte kaas over. Zet de ovenschoteltjes ongeveer 30 minuten in het midden van de oven. Dek eventueel af met folie als de bovenkant te donker wordt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kaas Spinazie