Yufka met gehakt en spinazie

Yufka met gehakt en spinazie

Smulweb badgeSmulweb

Liefhebber van de Turkse keuken? Probeer deze heerlijke yufka met gehakt en spinazie. Het gehakt-spinaziemengsel wordt kruidig op smaak gebracht met knoflook, peper en zout. Bestrijk de gevulde yufkas met eigeel en bak ze gedurende zo'n 20 minuten in de oven op 220°C. Zet wat lekkere bijgerechten klaar en geniet van een heerlijke maaltijd.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Yufka met gehakt en spinazie op tafel.

  1. Bak het gehakt aan en prak het fijn met een vork.
  2. Voeg spinazie en knoflook toe en bak nog even mee.
  3. Kruid met peper en zout. Vul de yufka bladen met het gehakt-spinaziemengsel en vouw ze dicht.
  4. Bestrijk de yufkas met eigeel.
  5. Bak de gevulde yufkas in een voorverwarmde oven op 220°C gedurende ongeveer 20 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Spinazie