Botersla met romige ei-dressing

Botersla met romige ei-dressing

Smulweb imageSmulweb

Boterige sla met een romige ei-dressing en smaakvolle balsamicoazijn. Serveer met geroosterd brood of stokbrood met kruidenboter om de smaken goed tot hun recht te laten komen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Botersla met romige ei-dressing op tafel.

  1. Was de sla en doe het in een slabak.
  2. Kook de eieren net niet te hard en snijd ze fijn.
  3. Meng de eieren met de yogonaise, balsamicoazijn en yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Hussel alles door elkaar.
  5. Eet er geroosterd brood of stokbrood met kruidenboter bij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sla Botersla